Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

2023 júliusi munkáim - KatiötletekBlog

katiötletek
online marketing
munkáim
ajándékötletek
mentorprogram
Szűrés törlése
2023 júliusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az egyedi ajándéktárgy készítéseken és a marketing mentor programjaimon voltak.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel ebben hónapban foglalkoztam.

Ica egyedi mentorprogjában most egy saját mini rendszert indítottunk el, melyt többfajta terméket és szolgáltatást is tud értékesíteni.

Anikó az online marketingjéhez igényelt gyors segítséget szakmai konzultáció formában.

Ilikével egy komplex intenzív mentorprogramot indítottunk online marketing témában. Átnéztük a rendelkezésre álló felületeit, a céljait, a célközönségét, és ezeket hangoltuk össze.

Adri különleges ajándékötlettel keresett meg, erről ITT korábban már írtam.

A Meska oldalamon meglepően sok rendelés érkezett ebben a hónapban.

Folyamatosan voltak az egyéni szakmai ingyenes és fizetős konzultációk a legkülönfélébb témákban. A legtöbben a jelenlegi marketing folyamataik elemzését kérték. Úgy érezték hogy valahol elakadtak. Adott az alap marketingjük és valamiért nem működik. Az elemzések során a hibákat kerestük, elsősorban technikai hibákat, és finomhangoltuk a felületeket. 

A másik nagyon fontos téma, amiről a legtöbben kérdeznek, a szerzői könyvkiadás folyamata, a kispéldányszámos könyvgyártásokhoz kötődő tudnivalók, szerkesztési és gyártási információk és egyszerű értékesítési folyamatok.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

A rövid ingyenes konzultációim sem csak ismerkedésről szólnak, és szolgáltatás ajánlásról, hanem konkrét megoldásokat javaslok.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés.

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél