Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Márti abban kérte a segítségem, hogy marketing szempontból nézzük át az online felületeit

katiötletek
időpontfoglalás
mentorprogram
Szűrés törlése
Márti abban kérte a segítségem, hogy marketing szempontból nézzük át az online felületeit

A google meet megtréfált kicsit bennünket, de így is nagyon jó volt hogy a munka mellett felidéztük a táncos emlékeinket.

Márti abban kérte a segítségem, hogy marketing szempontból nézzük át az online felületeit.
Örülök, hogy a fél órás csoportos kérdezz-felelek ingyenes mentorprogramomba regisztrált. Ahogy a publikus visszajelzésében írta:
"Egy rövid 30-35 perces konzultáció ugyan nem elegendő egy komplett marketingmunka átbeszéléséhez, de nagyon sok segítséget adott, inspirált az ötleteivel, a kedvességével. Nagyon felkészült a témában, jók a meglátásai, és a legfontosabb az emögött búvó segítő szándék. Köszi, Kati"
Mire volt elég ez a fél óra? 
Látogatói és marketing szemmel átnéztem a honlapot amire véleményt és tanácsot kért, képernyőmegosztásokkal mutattam végig, majd átmentünk a facebook oldalra is és ott is az alap beállítási javaslataimat megmutattam.
Nagyon szép volt a honlap, tiszta, áttekinthető, egyértelmű. A banneren azonnal cserét javasoltam és a galériából választottunk is képeket, amiből tud banner méretre jó részleteket kivágni.
Google meeten beszélgettünk és még az sem zavart meg bennünket, hogy közben a google meet a beszédhangot nem akarta közvetíteni, gyorsan váltottunk arra, hogy telefonon hívás közben beszélgetünk és közben a meeten nézzük a képernyőmegosztásokat.
Orsi is erre a csoportosra jelentkezett szuper kérdéssel érkezett, de a meet technikai gondja miatt neki most ki kellett lépnie a csoportos mentorprogramból.
Ezek a technikai gondok sokakat eltántorítottak volna attól, hogy folytassuk a beszélgetést, de természetesen ezen túlléptünk. Hogyan? Nos erről is írok a friss 
Vicces, hogy mennyire bevonzottam a technikai problémát azzal, hogy előtte foglalkoztam a gyakorlati tippek pdf szerkesztéssel és ott a 2. pont épp a technikai gondokkal foglalkozik és azok megoldásával, a túllépéssel.

Fordul hozzám bizalommal! Kérdezz! 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél