Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Hogyan aktivizáld a facebook csoportodat?

Hogyan aktivizáld a facebook csoportodat?

Hétfőn csoportos foglalkozás keretében együtt állítjuk be az alapokat. Itt tudsz regisztrálni.

A facebookot sokan használják elsődleges online megjelenésre a vállalkozásukban, de kevesen használják a facebook csoport funkciót közösség építésre.

A leggyakoribb válaszok, ha erre rákérdezek (van-e fb csoportod, aktívak-e a tagok):

- nincs rá időm
- nem vagyok benne biztos hogyan használjam
- nem tudom kit hívjak meg bele
- nem tudom miről írjak
...

Ha ezekből csak egy is ismerős, akkor jó helyen jársz most. A Katiötletes facebook marketigben  előszeretettel használom a csoport funkcióit és csak jó tapasztalataim vannak.

A blog képnek a 45000-es hobbi csoportomat választottam. Az általam tesztelt online képszerkesztőkben készített képeket tettem ide fel és biztosítottam hogy bárki megoszthassa őket. Ez a hobbi csoport nem reklám csoport, nem beszélgetős csoport, mégis nagyon jól működik. Egy icipici vonatkozása mégis van a vállalkozásomhoz: a képekhez írt rövid szöveg és link vissz a főoldalamra, így a fb hivatalos oldalamon folyamatos látogatottságot generál fb hirdetések nélkül. Egy albumot a saját termékeim bemutatására szántam, így ha közvetlenül hozzám szeretnének fordulni megtehetik.

A többi tematikus csoportom már célirányos. Oda az adott téma iránt érdeklődőket várom.

Az ügyfeleim projekt munkák vagy mentorprogram  keretében szokták igényelni a facebook csoport kezelést. Mintákat szeretek mutatni, ami alapján folytatni tudják a tagok aktivizálását.

Hiszek abban, hogy jó egy online közösséghez is csatlakozni, főképp a tematikus csoportokhoz, hiszen ott például a könygyártás iránt kérdeklődők tudnak egymással beszélgetni. Ehhez a Szerzői könyvkiadás klub csoportom a jó példa.

Bármely szakterületen aktivitást lehet elérni a csoportokon belül Katiötletes marketinggel.

Gyere, tarts vele, itt tudsz regisztrálni a csoportos foglalkozásomra.

Ezen a foglalkozáson abban segítek, hogy a saját szerzői csoportodat hogyan hozd létre, vagy a meglevőt hogyan aktivizáld. Konkrét beállításokat végzünk el együtt. Csoport posztokat készítünk komplett szöveg megírással és hagyjuk, hogy a csoport tagok jól érezzék nálunk magukat. Önműködő facebook csoport beállításnak hívom ezeket a módszereket, én is így működtetem a csoportjaimat, ahol adminként elegendő hetente pár percet jelen lenni.

Fordul hozzám bizalommal!

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél