Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Áprilisi munkáim - KatiötletekBlog

Áprilisi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken és a könyvgyártásokon volt.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel ebben hónapban foglalkoztam.

Gábornak a szokásos 3D műgyanta matricákat készítettük

Zsuzsa következő családi programjaihoz készítettem blogot, és indítottam a fb, instagram felületeken az online marketinget ehhez. A facebook oldalához korábban kapcsoltunk egy önműködő csoportot, ahova folyamatosan csatlakoznak a programjai iránt érdeklődők.

Noémi könyvgyártás koordinálást, állomány ellenőrzést igényelt.

Gábor egyedi oklevél szerkesztést rendelt.

Noémi a könyve utángyártását igényelte a könyvgyártás akcióm keretében.

Rita víztiszta névjegykártya tartókat rendelt, az üzletében ezekben lesznek kihelyezve a cégkártyák.

Anita szóróanyag szerkesztést rendelt. Sok verziós minták után egy nagyon szép végeredmény született.

László egy különleges ajándékot álmodot meg, melyet leskiccelt, ez alapján készítettem egy tervet, melyet az újonnan bevezetett fizess érte amennyit szeretnél megoldással rendelhetett meg.

Éva Boldog születésnapot! csokicsomagot rendelt az akciómban.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Ha most kiemelhetnék egyet, akkor László ötletét emelném ki. Magával ragadott az ötlete, a beszédes skicce, így neki a tervet már akkor elkészítettem, mielőtt szerkesztési árat adtam volna rá. Ez nem szokásom, így számára elérhetővé tettem a fizess érte amennyit szeretnél fizetési megoldásomat. Nagyon jól esett a válasza, már az első tervem nagyon tetszett neki.

A háttérben teszteltem  a Sensei felületet, a Minup rendszert, elindítottam egy marketing tesztelést a Pinterest csatornámon, ehhez beállítottam félautomatizmusokat, csomagoltam és szállíttattam a Nyomatlan keménytáblás könyv rendeléseimet, átalakítottam a katiotletek.hu honlapomat, melyet  a Rólam oldal teljes átalakításával kezdtem, az ügyfeleimnek készítettem a szolgáltatás rendelésükhöz a képernyővideókat az indított rendszerek használatáról...

Szeretek csinálni dolgokat, nem csak beszélni róla. Élvezetet lelek a precíz szerkesztésekben, a kreatív gyakorlati konzultációkban, szeretek tesztelni új felületeket, így előtérbe került újra  a Listamester hírlevélküldő, néhány új támogatói oldal teszt és ennek a szabályos használatának a szakértői állásfoglalás kérése.

Nem hagy nyugodni, ha kitalálok egy mini rendszert és a folyamatban apró morzsákat találok, ami miatt nem rakható össze...ezzel sok időt töltök...

Például: blog+RSS+automatikus blogérteső+hírlevél rendszerrel vagy webshopban extra beállítási és szűrési módok, SEO tesztek stb...

Hagyok időt arra, hogy például egy könyvgyártást tökéletesen indíthassak el, minden állományt még utángyártás esetén is alaposan ellenőrzök, a gyártóim felé hajszál pontos gyártási paramétereket adok le, pontos határidő igényekkel, csomagolás módokkal, köteles példány beadásokkal, csomagcimkékkel, szállítóval és a folyamatokat dokumentálom.

Egy szóróanyag szerkesztés sem csak a kép és szöveganyag egybe rendezését jelenti, precíz mm pontos ellenőrzést végzek segítem a gyártás előtti mintaív készítést, javaslatot teszek alapanyagra és igény szerint gyártóra, ha szeretné az ügyfelem önállóan intézni a gyártatást.

A rövid ingyenes konzultációim sem csak ismerkedésről szólnak, és szolgáltatás ajánlásról, hanem konkrét megoldásokat javaslok.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés.

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél