Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Finomhangoltam a katiotletek.hu honlapomat

katiötletek
honlapszerkesztés
Szűrés törlése
Finomhangoltam a katiotletek.hu honlapomat

Rendszeres időközönként felülvizsgálom a saját honlapjaimat és finomhangolom, erről írtam most több online felületemen.

Az Instagram oldalamon két bejegyzést is írtam erről, ezzel AB tesztelést is végeztem, hogy melyik szerkesztett posztképet kik nézik meg, a feltett szöveg szinte azonos volt.
A lényeg, hogy van lehetőség arra, hogy bárki ingyenes tesztelési lehetőséget kérjen tőlem, melyre itt lehet időpontot foglalni.
Előző életemben valószínűleg tesztelő lehettem, vagy minőségellenőr vagy boszorkány, mert jó érzékkel veszem észre a hibákat és pillanatok alatt átlátom, hogy mit üzen a honlap. Gyere tesztelj le.
Természetesen ez teljesen kötelezettségmentes. Látogatói szemmel azonnali visszajelzést kapsz tőlem, ami segít neked is finomhangolni.
A Nem vagyok grafikus csoportomban is erről, de ott már kértem az oldalról visszajelzést is és biztattam a tagokat, hogy ők is bátran indítsanak külön posztot, több szem többet lát alapon.
Rövid hírt tettem ki a fb főoldalamra is, itt a lényeg a @követő taggelés alkalmazása volt.
Ahogy látod egy saját tevékenységről több formában is lehet írni, hírt adni az ügyfeleid, követőid számára.
Használd ezeket a megoldásokat te is.
Ha bármiben segítségedre lehetek, kérdezz tőlem nyugodtan. 
A vállalkozásomban az elsődleges kapcsolatfelvételi mód az ingyenes rövid konzultáció, melyre itt tudsz időpontot foglalni.

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing Szakmai konzultáció  Hírlevél