Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Emi abban kért segítséget, hogy a könyve értékesítési folyamatát nézzem át

katiötletek
mentorprogram
Szűrés törlése
Emi abban kért segítséget, hogy a könyve értékesítési folyamatát nézzem át

Az ilyen kérések esetén elsőként látogatóként tekintem át a honlapot és a többi online marketing felületet és figyelem hogy mit üzen nekem leendő vásárlónak.

Emi abban kért segítséget, hogy a könyve értékesítési folyamatát nézzem át, rövid beszélgetéseink voltak, most az iránymutatás és a folyamat ellenőrzés volt a cél.
Látogatói szemmel teljes mértékben az ösztöneimre hallgatok. Nem szeretek egy oldalon sok időt tölteni, célirányosan kattintok és figyelem hogy hol milyen információkat kapok. 
Ha az 5. kattintásra sem jutok el odáig, hogy értsem miről is szól a honlap, akkor ott azonnali módosítást javaslok.
Marketinges szemmel csak ezután nézem át a weboldalt, és más online felületeket és ezek összhangját. Itt picit mások az ellenőrzési szempontjaim. Itt szúróprobaszerűen ellenőrzöm  hogy a kötelező elemek be vannak-e állítva és nagyon fontos, hogy ha van landing oldal vagy blogok, akkor abból hány kattintásra hány másodperc után jutok el odáig hogy valamit a kosárba tegyek vagy a rendelési űrlapra kattintsak.
Szeretek ezzel foglalkozni. Olyan erős intuícióim jönnek, ami azonnal mutatja is az irányt hogy mit kellene módosítani, mit kellene finomhangolni, hogy ne forduljon vissza  a látogató a felületről.
Azért különös ez, mert a saját oldalaimra is időnként ránézek, de ezeket nem egyszerű nekem látogató szemmel megnéznem, mert azonnal a techikai megoldásokon gondolkozhom.
De térjünk kicsit vissza Emire, a beszélgetéseink után így jelzett vissza a facebook vélemények menüpontban:
"Katit tiszta szívből tudom ajánlani, megértette, hogy én nem vagyok marketingben jártas ember és mindent úgy magyarázott el, hogy megértsem, mivel kicsit elakadtam a könyveim értékesítésével. Az ingyenes konzultáció során is számos hasznos ötletet adott, illete több olyan dologra is felhívta a figyelmemet a weboldalammal kapcsolatban, amit az elmúlt egy évben senki nem vett észre. Kati tényleg egy igazi ötletgyár, öröm vele együtt dolgozni."
A publikus visszajeléseket szívesen osztok meg a blogjaimban, de a köztünk elhangzott üzleti beszélgetéseket természeten nem írom le.
A lényeges ezekből a konzultációkból, hogy a saját technikai, könyvértékesítés,webdesign tudásom alapján kézzel fogható megoldásokat kínálok, melyet mindenki eldönthet, hogy maga végez-e el vagy rám bízza.
Szeretem a projekt munkákat, ezekkel gyors eredményeket érünk el.

Fordul hozzám bizalommal! Kérdezz! 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél