Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Katiötletek heti tervezőt készítettem kattintható linkekkel

katiötletek
ajándékötletek
Szűrés törlése
Katiötletek heti tervezőt készítettem kattintható linkekkel

Az adott heti szolgáltatásaimat mederbe tereltem szerkesztett heti tervezőn, amit természetesen pdf formában is elérhetővé tettem.

A Katiötletek vállalkozásom sokféle munkával foglalkozik párhuzamosan, mindhez adott időintervallumot rendelve.
Ezek rendszerezéséhez elsősorban a google naptárt és egy spec. google táblázatot használok, illetve a gmail cimkék funkciók színes beszédes cimkék formájában.
Időnként szükséges hogy ezeket kézzel leírva papíron is lássam egy hétre előre vagy csak adott napokhoz, amin jól eső érzés kihúzni, kipipálni amit megcsináltam.
Most játszottam egy kicsit a canva online képszerkesztővel. Ott választottam egy órarend sablont, azt átalakítottam a saját ötleteim szerint. Itt az adott heti eseményeket, melyekre regisztrálni szükséges linkekkel is elláttam és így mentettem le pdf formában is.
A pdf-et a onedrive-ra feltettem heti tervező nevű mappába és onnan teszem elérhetővé bármi számára.
Ajánlom a figyelmedbe erről a két posztomat, ahol a blogképen mutatott heti tervezőmről írok, itt kattinthatsz a pdf megtekintésre is.
Itt a korábbit tekinthetitek meg.
Ha megnézitek ezeket a heti tervezőimet, láthatjátok az aktuális munkákról konkrétan nem írok, csak egy felsorolásba tettem be utalást azok egy részéről.
Fontos számomra, hogy betartsam azt a saját üzleti szabályomat,  hogy folyamatban levő munkákról nem adok ki információt, és ha készen vagyunk akkor is kizárólag az ügyfelem engedélye után vagy ha ő publikusan visszajelzett akkor azt megosztva.
A legtöbbször a facebookon az ügyfeleim számára fenntartott csoportban teszek utalást a közös munkánkra ügyfél blog vagy poszt megosztással.
A facebook és a google felületen adott szöveges értékelésben az ügyfeleim is a saját komfortosságuk határáig írnak a közös munkánkról, leginkább a közös munka sava-borsát kiemelve és az érzéseket amit megtapasztaltak.
Szeretem az ilyenfajta közös hangolódást egymásra.
A blogom egyik célja az hogy beszámoljak arról, hogy milyen újítást vezettem be a vállalkozásomban - vagyis a heti tervezőt elindítottam - másik célja, hogy ezt megmutassam példaként, hogy milyen egyszerűen tudsz direkt marketinget készíteni nem erőszakosan, hanem csak finoman- lásd a letölthető linkelhető pdf forma megoldást.
Harmadik célja ajánlani a Canva kérdezz-felelek online foglalkozásaimat, ahol valós időben együtt dolgozunk és minden kérdésre képernyőmegosztással, példákkal válaszolok.
Tarts velem!

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél