Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Vajon az ingyenes konzultáció tényleg ingyenes? Nos egyre több ilyen kérdést kapok...

katiötletek
időpontfoglalás
ingyenes
Szűrés törlése
Vajon az ingyenes konzultáció tényleg ingyenes? Nos egyre több ilyen kérdést kapok...

Furcsa, hogy el kell magyaráznom, hogy az ingyenes konzultációm tényleg ingyenes és nem célja az eladás.

Nézzük a magyarázatot.
Az időpontfoglaló rendszeremben sokféle ingyenes és fizetős egyéni és csoportos konzultációt találhattok.
Ebből a rövid 15 perces ingyenes konzultációt ajánlom mindenkinek, akinek kérdése van. Igen, azoknak is, akik árajánlatkéréssel fordulnak hozzám vagy egyéni technikai vagy más témában keresnek segítséget.
Minden ügyfelem számára havonta 1x ingyenesen igénybevehető ez a szolgáltatásom.
Ezt nem tudom jobban kirészletezni.
A saját döntésem, a karitatív énem mindig is segített, ez nem újdonság. Az újdonság az hogy ezt betettem időpontfoglaló rendszerbe,  hogy áttekinthetőbb legyen és a google naptárammal szinkronban mutassak a szabad időpontjaimat.
Miért kell megmagyaráznom hogy ingyenes?
Miért kell megmagyaráznom, hogy ez a kérdezőt nem kötelezi semmire?
Miért mondom el hogy a nyomdai és marketing tevékenységem mellett végzett bohócdoktor is vagyok és mint ilyen számomra fontos a segítségnyújtás.... nos azért mert így hiszik csak el, hogy ez a 15 perc tényleg ingyenes.
A mai marketing trendek szerint adjunk rövid ingyenes konzultációkat, amikor általános dolgokról beszélgetünk és ott tudunk szolgáltatás ajánlani.
Én nem így működöm.
A rövid beszéltetés is hasznos annak aki kérdez tőlem és természetesen a végén én is elmondom hogy mivel foglalkozom, de a bemutatkozásom előtt  szinte minden esetben a kérdező szeretne ajánlatot kérni arra amiről beszélünk.
Vagyis attól hogy adom az időmet és a tudásomat nem leszek kevesebb, mert akivel beszélgetek, az 90-98%-ban ügyfelem is lesz.
Aki pedig nem azonnal lesz ügyfelem az ajánl másoknak is, értékelést ad a fb-on és a google oldalamon és később keres fel újra.
Hiszem hogy az emberi kapcsolatok nem véletlenül köttetnek bármely témában is. Azokkal beszélünk, azok adnak le nálunk rendeléseket, akik velünk szeretnének dolgozni.
Nem számít, hogy más hogyan csinálja a marketingjét,  hogy az idejét másképp teszi közzé, én maradok a saját bevált módszeremnél.
Fantasztikus embereket ismerek így meg, mindenki másért különleges!

Fordul hozzám bizalommal!

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél