Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

A/3 13 lapos egyedi falinaptárakat szerkesztettem

katiötletek
naptár szerkesztés
Szűrés törlése
A/3 13 lapos egyedi falinaptárakat szerkesztettem

Minden évben ebben az időszakban naptárakat szerkesztek.

Decemberben az utolsó nyomdai munkáim jellemzően a családi falinaptárak. A/3 méretben 13 lapos verzióban készítem 1 illetve 3-1 kép/hónap megoldással. Egy alapsablont használok ehhez, amit sok éve csak annyiban változtatok, hogy aktualizálom a hetek napját a dátummal és a piros betűs ünnepekkel.
Nem kis munka a képeket kiválogatni, kitalálni hogy melyik hónaphoz mit szeretnék tenni és a választott kép a kép helye szerinti méretarányban betehető-e, de nagyon szeretek vele foglalkozni.
Készítettem már kompletten ötlettől a teljes kivitelezésig kártyanaptárakat, A/3 és A/3 álló és fekvő falinaptárakat, asztali naptárakat fotókkal heti és havi beosztásban, egyedi határidőnaplókat, egy lapos fali naptárakat családi képekből, céges számára saját fotóikból naptárt, melyet az ügyfeleiknek adtak ajándékba.
Szóval ha december, akkor naptár szezon és már annak is a vége.
Dec. 15-ig még szerkesztéseket be tudok vállalni ha szeretnél és tudok abban segíteni,  hogy hol és milyen alapanyagra nyomtatsd ki és milyen spirállal kérd.
Ha bármiben segítségedre lehetek, kérdezz tőlem nyugodtan. 
A vállalkozásomban az elsődleges kapcsolatfelvételi mód az ingyenes rövid konzultáció, melyre itt tudsz időpontot foglalni.

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing Szakmai konzultáció  Hírlevél