Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Online marketing

TikTok
űrlap
Szűrés törlése

Hétfőn csoportos foglalkozás keretében együtt állítjuk be az alapokat. Itt tudsz regisztrálni.

Könyvmarketingről sokat beszélgetünk a mentorprogramjaim alatt, most egy jó marketing példát ajánlok a figyelmetekbe!

Minden hétfőn délelőtt élőben 15-30 percben bekapcsoldóhattok a marketing ötlet percekbe.

Milyen problémáid vannak az online marketingben kezdő vállalkozóként? Erre gyűjtöm a válaszokat az űrlapomon. Folyamatosan érkeznek a válaszok, melyeknek elkezdtem a kiértékelését. Megtisztelsz, ha te is kitöltöd. 

Az űrlap kitöltésével a Katiötletek Marketing folyamatok tesztelésében vehetsz részt. 
Az űrlapban megadott válaszok összesítésre és elemzésre kerülnek és elkészül a problémákra adott Katiötletes Marketing megoldásfókuszú, gyakorlatias válaszom is. Az email címed megadásával hírlevélben fogom elküldeni a leggyakoribb problémákra adott válaszaimat.

A TikTok-ot kísérleti jelleggel használom. Jellemzően PC-ről töltök fel referencia fotókat és néha egy mini videót. Meglepődve tapasztaltam, hogy egy fekete-fehér NyomdászMűhely feladatlapom pár nap alatt 50 ezer fölötti nézettséget generált.

A Katiötletek vállalkozásomban júniusban a fókusz az online marketing gyakorlati tanácsadásokon van. Így készítettem google űrlapot a kérdések gyűjtésére.