Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Webszerkesztés
Katiötletek

Ezt a honlapkészítőt használom, ennek a beállításában tudok neked segíteni - KatiötletekBlog

webáruház
weboldal
ezt használom
Unas
Szűrés törlése
Ezt a honlapkészítőt használom, ennek a beállításában tudok neked segíteni - KatiötletekBlog

Ezt a blogomat annak ajánlom, akik most szeretnének saját webshopot vagy weboldalt vagy a korábbit szeretnék megújítani és szívesen elfogadnak honlapszerkesztő választásban segítséget.

A Katiötletek vállalkozásom egyéni vállalkozás, 2012-ben indítottam. Akkor már több éve kezeltem egyedi fejlesztésű weboldalakat szerkesztőként és részt vettem fejlesztési és tesztelési folyamatokban is, de saját magam még nem voltam tisztában azzal, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz,  hogy saját honlapom legyen.

Adtam magamnak két hetet és belemélyedtem a honlapkészítés rejtelmeibe.

Már meg volt a domain nevem, egy online tananyag segített,  hogy megismerjem a wordpress honlapkészítőt

Kézzel írt számlákkal indítottam, de nagyon rövid idő alatt szükségessé vált egy online számlázóprogram használata.

Több lehetőséget is megnéztem, majd a Számlázz.hu online programot választottam. Az ingyenes csomaggal indultam, de pár hét múlva elő is fizettem a legkisebb csomagjuk, mert nagyon sok praktikus funkció volt benne, ami rövidítette és pontosabbá tettem a számlázásra fordított időmet.

Most ebben a blogban szeretnék egy felajánlást tenni azoknak, akik az ajánlói linkemen keresztül regisztrálnak a Számlázz.hu rendszerébe.

Felajánlásom:

Miért jó ez nekem?

A számlázóprogram egy ajánlói rendszert dolgozott ki, elvileg valami kedvezményt kapok majd érte vagy ajándék havi díjat. A lényeg mégsem ez. Az ingyenes rövid konzultációimat nagyon sok témában igénylitek és egyre több, aki most indít vállalkozást és már az indulásnál keres segítséget. Nem a fő tevékenységem a számlázóprogramok beállítása, de ha már van benne tapasztalatom és van bennem egy jó adag karitatív véna végzett bohócdoktorként, akkor számomra természetes, hogy segítek.

Miért jó ez neked?

Pár perc alatt átlátod a rendszert és beállítod a fiódok működését. Ezután ha előfizető is leszel náluk, akkor te is küldhetsz ki ajánló linkeket, ami számodra kedvezményt fog jelenteni és ha akarsz te is tudsz segíteni másoknak.

Természetesen igényelheted a hosszabb segítségemet is, erre igényfelmérés után adom meg az árajánlatomat.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

  


Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre