Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Canvaötletek - Canva képszerkesztővel készült Katiötletek - KatiötletekBlog

canva
Szűrés törlése
Canvaötletek - Canva képszerkesztővel készült Katiötletek  - KatiötletekBlog

Canvaötletek - Canva képszerkesztővel készült Katiötletek csoportom december hónapban ingyenes tesztelésre megnyílik.

Ebben a csoportomban a canva.com program gyakorlati használatába kapcsolódhattok be.
A csoporthoz egy kérdés feltevéssel kapcsolódhatsz ebben a témában, mely az üdvözlő bejegyzésben publikálásra kerül, így a poszt alatt a tagok és is azonnal tudunk válaszolni.
Csoportos munka folyik, melybe egy telefonos szakmai konzultáció után tudsz csatlakozni.
Ennek a menete:
- itt foglalj egy 15 perces ingyenes igényfelmérő konzultációs időpontot https://www.katiotletek.hu/idopontfoglalas melynek keretében felmérjük az igényeidet
- ezután választhatsz óradíjas egyéni gyakorlati tanácsadást vagy előfizethetsz a havi díjas csoportos munkára, ahol tematikusan haladunk
Várom az időpontfoglalásod!
A csoportos munkát azoknak ajánlom, akik maguk szeretnék készíteni canva programmal a poszt képeiket, videóikat és nyomdai gyártásra szánt anyagaikat és lépésenként kérnek ebben segítséget.
Segítek lépésről lépésre a használatában. Minden feltett kérdést a saját tapasztalatom és példáim alapján válaszolom meg.
Bónusz, hogy a szerkesztés mellett marketing ötletekkel is kiegészítjük a csoportos munkát.
Ez a csoportom regisztráció után érhető el.
Fordulj hozzám bizalommal, ha kérdésed van ebben a témában!
A honlapomon érdemes először az ingyenes rövid igényfelmérő konzultációra időpontot foglalni, így tudlak hatékonyan segíteni.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az október hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.