Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Weboldal és webáruház készítés egyszerűen, gyorsan Katiötletekkel - KatiötletekBlog

webáruház
weboldal
Szűrés törlése
Weboldal és webáruház készítés egyszerűen, gyorsan Katiötletekkel  - KatiötletekBlog

A Weboldal és webáruház készítés egyszerűen, gyorsan Katiötletekkel csoportom kizárólag a meglevő ügyfeleim számára december hónapban ingyenes tesztelésre megnyílik.

A katiotletek@gmail.com email címemen jelezzétek a csatlakozási szándékotokat.
A csoportban új weboldal és webshop készítéssel kapcsolatban kérdezhettek illetve meglevő oldalatok beállításaival.
A feltett kérdésekre képernyővideóval gyakorlati segítséget adok a csoportban.
A csoporthoz egy kérdés feltevéssel kapcsolódhatsz ebben a témában, mely az üdvözlő bejegyzésben publikálásra kerül, így a poszt alatt a tagok és is azonnal tudunk válaszolni.
Csoportos munka folyik, melybe egy telefonos szakmai konzultáció után tudsz csatlakozni.
Ennek a menete:
- itt foglalj egy 15 perces ingyenes igényfelmérő konzultációs időpontot https://www.katiotletek.hu/idopontfoglalas melynek keretében felmérjük az igényeidet
- ezután januártól választhatsz óradíjas egyéni gyakorlati tanácsadást vagy előfizethetsz a havi díjas csoportos munkára, ahol tematikusan haladunk
Várom az időpontfoglalásod!
A csoportos munkát azoknak ajánlom, akik maguk szeretnék készíteni a weboldalukat/webshopjukat és lépésenként kérnek ebben segítséget.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az október hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.